Hoe bestel ik een artikel?

Je kunt Air Miles (en dus Shell Bonus Miles) inwisselen voor waardebonnen en Shell Bonus Miles Voucher voor speciale aanbiedingen van Shell en haar partners. In de webshop dien je hiervoor waardebonnen of vouchers te kopen. Als je saldo voldoende is, kun je voor een artikel het vooraf bepaalde aantal Air Miles inwisselen.

Zo werkt het bij:

Halfords
Je koopt met je Air Miles een Shell Bonus Miles Voucher t.w.v. € 10,-, waarmee je met een bijbetaling het gewenste artikel kunt kopen bij de Halfords. Je ontvangt dan een bevestigingsmail en een Shell Bonus Miles Voucher. Je kunt de Halfords voucher ook downloaden in je profiel, printen en meenemen naar de winkel.

Yellowbrick
Deze actie is een Miles Only actie, je betaalt geen registratiekosten, abonnementskosten of transactiekosten.
Je koopt de gewenste dienst online met je Air Miles. Je ontvangt per e-mail van Shell een Shell Bonus Miles Voucher met een code. Deze code vul je in op de website van Yellowbrick op www.yellowbrick.nl/registratieshell
Door dit te doen, ontvang je jouw bestelde dienst.

Kwik-Fit
Je koopt met je Air Miles een Kwikfit waardebon t.w.v. € 10,-. Binnen twee weken krijg je de tegoedbon thuisgestuurd op je postadres bekend bij Air Miles. De waardebon is te besteden bij alle 182 Kwik-Fit vestigingen. Online kan je de bon niet verzilverenen. De voucher is onbeperkt geldig en niet niet inwisselbaar tegen contanten.

HotelSpecials.nl
Wissel 1.500 Air Miles in voor een HotelCadeau kaart t.w.v. € 15,- of wissel 2.500 Air Miles in voor een HotelCadeau kaart t.w.v. € 25,-. Deze waardebon krijg je per post toegestuurd door HotelSpecials. De HotelCadeau kaart is vrij te besteden op HotelSpecials.nl, een website met ruim 4000 hotels in Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië. De HotelCadeau kaart is geldig voor alle acties, promoties en kortingen die op dat moment op HotelSpecials.nl gelden. Maximaal 1 HotelCadeau per klant en maximaal 1 kaart per reservering. Eventuele restwaarde van HotelCadeau blijft geldig. HotelCadeau is niet inwisselbaar tegen contanten.

Fleurop.nl
Je koopt met je Air Miles Only Fleurop.nl waardebon t.w.v. 10,-. Je krijgt deze binnen twee weken per e-mail toegestuurd van Fleurop.nl. De waardebon is te besteden op Fleurop.nl.

Greenwheels 
Wissel Air Miles in voor korting bij Greenwheels. Je ontvangt dan een bevestigingsmail en een Shell Bonus Miles. Je kunt de Greenwheels Voucher ook downloaden in je profiel.

De mogelijkheden:

Met 1.000 Air Miles krijg je € 10 korting

Met 2.500 Air Miles krijg je € 25 korting

De korting kan ingewisseld worden op www.greenwheels.nl/bonusmiles of claim het tegoed in de Mijn Greenwheels omgeving als je reeds klant bent.

Phillips
Je koopt met je Air Miles de Philips cadeaubon voor korting op het gehele Philips Online Shop assortiment. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met een Philips cadeaubon.
Je gaat met deze cadeaubon naar de website van Philips Online Shop: www.philipsstore.nl. Selecteer een product naar keuze en vul de code op de Philips cadeaubon in bij het veld “Actiecode” in het winkelmandje.

Nationale Tijdschriftenbon 
Wissel 1.000 Air Miles in voor een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 10,00. U ontvangt binnen 2 weken de Tijdschriftenbon per e-mail in de vorm van een persoonlijke code. Deze code kunt u op Tijdschriftenbon.nl inwisselen voor een abonnement op uw favoriete tijdschrift of dagblad. Alle abonnementen stoppen automatisch.

Nederlandse Sauna Cadeaubon
Je koopt met je Air Miles een Shell Sauna Cadeaubon voor één of twee personen sauna-entree. Je ontvangt binnen één werkdag een bevestigingsmail met een digitale e-giftcard van de Nederlandse Sauna Cadeaubon. Je kunt vervolgens op NederlandseSaunaCadeaubon.nl zien waar deze in te wisselen is, de e-giftcard printen en meenemen naar de sauna van je keuze. Wij raden je overigens aan om áltijd vooraf te reserveren, want vol=vol.

DNP groep - De Schoonheidsbon en De Kappersbon

Je koopt met je Air Miles een Shell Bonus Miles Voucher, die je per e-mail ontvangt. De voucher kun je inwisselen voor De Schoonheidsbon op www.schoonheidsbon.nl of De Kappersbon op www.kappersbon.nl.  Je bestelt hier de bon van een salon naar keuze. Op het bestelformulier kies je als betaalmethode ‘Cadeaucheque verzilveren’ en  vul je vervolgens  het 20-cijferige vouchernummer in dat vermeld staat op de voucher. Je ontvangt dan direct per email de Schoonheidsbon/Kappersbon van de salon van je keuze.

DNP groep - Webshopgiftcard
Je koopt met je Air Miles een Shell Bonus Miles Voucher, die je per e-mail ontvangt. Metdeze voucher ontvang je € 7,50 korting op je bestelling van een Webshop Giftcard vanaf € 15,-. Op http://airmiles.webshopgiftcard.nl/ kun je je voucher verzilveren. Je vult je 20-cijferige vouchernummer in en ontvangt direct een korting van € 7,50 (bij een bestelling van een Webshop Giftcard vanaf € 15,-). Het resterende bedrag betaal je via Ideal. Je ontvangt dan direct per email je Webshop Giftcard. Je Webshop Gifcard kun je dan besteden bij honderden webwinkels. Een overzicht van deze webwinkels vind je op www.webshopgiftcard.nl/shops.

Albelli
Je koopt met je Air Miles een Albelli waardebon t.w.v. 10,- of 25,-. Deze bon met promotiecode ontvang je via e-mail. Ga naar www.albelli.nl , download het fotoboekprogramma of start online met een fotoboek. Om de korting te verkrijgen, vul je tijdens de bestelprocedure de promotiecode in bij het gelijknamige vakje.

IENS Restaurant Cadeau
Je koopt met 1.000 Airmiles een Shell Bonus Miles voucher t.w.v. € 10,- voor IENS RestaurantCadeau. Deze voucher ontvang je direct per mail. Met jouw unieke voucher ga je naar www.ienscadeau.nl/shell waar je jouw heerlijke IENS RestaurantCadeau kunt aanschaffen. Aan iemand anders cadeau doen kan natuurlijk ook!